укррус
Олія мигдалю гіркого
Багата жирами олія гіркого мигдалю широко використовується в косметології. Вона має приємний марципановий аромат.
Олії Рослинні екстракти Вітаміни та мінеральні речовини

Олія мигдалю гіркого

Багата жирами олія гіркого мигдалю широко використовується в косметології. Вона має приємний марципановий аромат. Олія мигдалю покращує водно-ліпідний обмін шкіри, сприяє регенерації клітин і пом'якшенню шкіри.

Продукти на основі олії мигдалю гіркого:

© 2011-2012. «PharmaTheiss» Усі права захищені.     Розробка сайту — Brights
Зроблено в Німеччині