укррус
Гамамеліс
Входить до складу безлічі косметичних засобів. Пом'якшує шкіру, стягує розширені пори, запобігає їхньому запаленню, знижує жирність, зменшує набряки під очима і чорні кола.
Олії Рослинні екстракти Вітаміни та мінеральні речовини

Гамамеліс

Входить до складу безлічі косметичних засобів. Пом'якшує шкіру, стягує розширені пори, запобігає їхньому запаленню, знижує жирність, зменшує набряки під очима і чорні кола. Екстракт Гамамелісу має відмінні антибактеріальні властивості.

Підходить для догляду за жирною шкірою, але може використовуватися і для сухої, в антивікових засобах, а також в продуктах для демакіяжу. У медицині застосовується як засіб проти забоїв і синців, сонячних опіків, псоріазу, укусів комах, пітниці.

Продукти на основі гамамелісу:

© 2011-2012. «PharmaTheiss» Усі права захищені.     Розробка сайту — Brights
Зроблено в Німеччині